Sănătate și Tu

Aqua Disiac – parfum cu feromoni femei-preț și parfumuri pentru bărbați

om sexual atractiv face sa apariție, voce, purtare, parfum. Căutarea din a doua jumătate la un nivel subconștient, bazat pe un miros adecvat, atractiv. Parfum cu feromoni Aqua Disiac este special conceput pentru a spori dorinta sexuala a partenerului. Având în diferite arome concepute pentru bărbați și pentru femei, aceste parfumuri pot fi numite elixirul seductie, încredere și emancipare.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

& nbsp;

Ce sunt feromonii

Feromonii numită substanță chimică activă formată în pielea fiecărei persoane. În limba greacă cuvântul înseamnă literal „hormon atrage“. Feromoni bărbați și femei se aplică pentru partener interesant, atrage atenția sexului opus. Între

atractivitatea sexuală a unei persoane și numărul care a generat un „hormon attractional“ există o corelație directă.

Desigur, numai feromonilor nu poate garanta iubire veșnică cerească, sau o relație de lungă puternică, dar atracția sexuală le oferă. Datorită spiritele cu feromoni pot fi combina cu succes sex appeal-ul a corpului și posibilitatea de a se bucura de mirosul rafinat. O gamă largă de ele sunt prezentate sub marca Aqua Disiac. În plus față de arome uzuale Marci gama include o

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

linie de mosc vieții sălbatice sexy, a prezentat 5 femele și 2 masculi arome pe baza de mosc.

Descriere fonduri

Acest brand produce trei versiuni de parfum – parfum mens Aqua Disiac, femei și universale (unisex). În plus față de forma lor obișnuită, prezentate spre vânzare într-un flacon de 10 ml, producătorul oferă un concentrat de feromoni Aqua Disiac într-un flacon mic de 8 ml. În fiecare direcție a creat diferite arome de Aqua Disiac replici de branduri renumite. Separat, o viață sălbatică mosc sexy, dintre care componenta principală este mosc. Este un secret de glande de cerb mosc siberian, care este obținută fără a afecta animalului. Aceste spirite, cum ar fi viata de mosc sălbatic Sexy poate fi atribuită tendințele din ultimul deceniu. Musk conferă compoziției o atmosfera calda, vitalitate si senzualitate.

Aqua Disiac îmbuteliat în sticle de sticlă, parfum ambalate într-o cutie de carton elegant. O trăsătură caracteristică – prezența rolei cu care produsul este aplicat pe piele. Acest lucru face cost-eficiente de consum și să le folosească în mod corespunzător.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Aqua Disiac îmbuteliat în sticle de sticlă, parfum ambalate într-o cutie de carton elegant.

Parfum Aqua Disiac este ulei pe bază, care asigură o înaltă calitate și durabilitate de mirosuri. Feromonii care sunt prezente în compoziția parfumurilor, obținute în mod artificial în laborator. Ele sunt foarte eficiente și în condiții de siguranță. Toate ingredientele unui Aqua Disiac produs și amestecat cu ajutorul unor echipamente moderne de înaltă precizie în Franța. În plus față de un miros plăcut și capacitatea de feromoni în compoziția lor de a trezi pasiunea și dorința sexuală este demn de remarcat astfel de proprietăți importante ale spiritelor, ca oferirea de încredere de sine, de eliberare, asistență în care se ocupă cu sexul opus.

Cum să utilizați

Aqua Disiac – și parfum rentabile cu feromoni. Pentru a obține un rezultat notabil din utilizarea Aqua Disiac, trebuie să urmați regulile specificate în instrucțiunile. Un astfel de parfum. Parfumul este aplicat cu ajutorul rolei:

 • Pielea din spatele urechilor.
 • Punctul de pulsul la încheietura mâinii.
 • depresie subclavie.
 • Zona

 • pieptului.

Avantajele utilizării

Aqua Disiac are următoarele avantaje față de parfum obișnuit:

 • pe bază de ulei, în care aroma de mosc sălbatic Aqua Disiac lung.
 • Echipamentul Seria include o varietate de arome pentru a se potrivi chiar și cele mai exigente gusturi.
 • Concentrat feromoni Aqua Disiac are un efect distinct și se transformă într-adevăr o persoană. Aceasta ajută la creșterea respectului de sine, îmbunătățește starea de spirit și de excitare sexuală.
 • Eficiență. Datorită role parfum Aqua Disiac măsurat și întins pe piele uniform.

spirite sexy ajutor de viață pentru a avea încredere în mine în jurul valorii de sexul opus.

 • preț accesibil produsele marca Aqua Disiac (400-1000) corespund înaltă calitate.
 • pachet compact Aqua Disiac. Sticlă de dimensiuni mici vă permite să-l iei cu tine și transporta într-o pungă mică.
 • capac ermetic închis, care oferă posibilitatea de o lungă perioadă de timp să se bucure de melodia preferată.

Principalul avantaj al acestui instrument. – posibilitatea de a se simtă atractiv și de dorit pentru sexul opus

Feromonul nu este încă pe deplin înțeles de oamenii de știință. Desigur, sintetizat in laborator de hormoni pot să nu acționeze ca produs de om. Dar acest parfum nu este inutil. Utilizarea lor, o femeie și un bărbat devenit mult mai încrezător. Datorită acestui fapt, ele atrag atenția sexului opus, dezvăluind fără ezitare individualitatea și farmecul unic. Aqua Disiac – băuturi spirtoase, care vă va ajuta să găsiți sufletul pereche. Printre varietatea de arome este ușor de a găsi cel care va determina partenerul un sentiment de confort și de simpatie.

Recenzii

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Adauga un comentariu

Anna, 40 ani:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Aqua Disiac mosc sălbatic No. 2 mi-a dat la muncă. Ea nu le-ar fi cumpărat. Nu este prețul, este destul de accesibil. Și aici este feromonilor nu am fost sigur. Ei miros frumos – un note florale si fructate notabile. Este important ca efectul Aqua Disiac este într-adevăr! După 15 ani de căsătorie, strălucire sex cu noi culori.

Olga, 26 ani:

În ultimii ani, prefera parfum cu feromoni Aqua Disiac. M-au atrag nu feromoni, dar vitalitatea și varietatea de mirosuri plăcute. Îmi place ambalajul compact, economic pentru a aplica și a valorii corespunzătoare. Nu știu dacă feromonii. Dar cu siguranta Aqua Disiac – parfum de înaltă calitate la un preț accesibil.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...