Sănătate și Tu

Dynamite – muscatura activator, opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, sau este în valoare de ea?

Privind după fiecare excursie de pescuit pentru a reveni

cu o captură solidă? Așa că te-a urcat pe cârlig? Cu Dynamite, veți avea doar o întrebare despre pescuit: „În cazul în care pentru a pune producția, deoarece portbagajul nu este de ajuns!“. instrument italian sa dovedit eficient în mare, râuri, lacuri, mlaștini și alte organisme de apă. Acesta poate fi folosit în orice moment al anului:. Iarna, primavara, vara sau toamna

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Activator Dynamite – 5 este un ambalaje metalice compacte (fiecare 7×5 cm), care este o substanță specială. Doar folosi si vei fi surprins!

Compoziția Dynamite

 • Fish. Responsabil pentru integritatea medicamentului, are un efect obligatoriu pronunțat.
 • particule măcinate cofetărie ingrediente. Sunt utilizate pentru a face activatorul un gust plăcut și miros (dulce, un pic acru, amar sau orice alt).
 • Flavours. Face materialul mai „natural“ și „natural“, prin urmare, nu provoacă pește orice suspiciune.
 • The atractante. Sunt principalele fonduri de componente active,. Termenul provine din limba latină cuvântul „t“, care se traduce ca „atrage“. Atractanți sunt substanțe naturale sau sintetice, care provoacă o reacție instantanee și să încurajeze peștii să se deplaseze spre sursa mirosului

Substanțele care fac parte din activator, dezvoltat pe baza științifică și de producție de laborator LTD Fishingi. Instrumentul a apărut pe piață numai în 2015, dar a făcut deja o pata in lumea de pescari profesioniști și amatori.

Cum funcționează dinamită?

Cum activatorul musca Dynamite ? De ce este considerat atât de eficient? Ceea ce este unic este secretul eficienței sale? În dezvoltarea activatorului au participat biologi, chimiști, geneticieni, pescari și multe altele. Instrumentul nu este o dată testată în laborator și condiții reale. Puteti vedea comentarii cu privire la activatorul Dynamite. Ele sunt o altă confirmare a eficienței. Principiul de funcționare poate fi descrisă schematic după cum urmează:

 1. Utilizați instrumentul în cazul în care doriți să înceapă un pescuit productiv.
 2. Componentele de droguri ajunge în apă și să înceapă să „deschidă“.
 3. Substanțele încep să afecteze creierul peștilor pe o rază de câțiva kilometri.
 4. Componentele influenței activator dintr-o dată anumite zone cauzează activarea reacțiilor cireadă, de auto-conservare și de hrănire.
 5. Peștele în sine „în școlile rătăcirii“ și trimis la locul de distribuție a activator.
 6. Puteți pune doar o treaptă de viteză și de a gestiona pentru a trage prada!
 7. OL>

  Instrumentul este 100% sigur pentru oameni, nu provoacă alergii și reacții adverse. Și pește acționează exact la fel ca Catnip pe o pisică. Încearcă-l și veți vedea pentru tine.

  Cum să utilizați Dynamite?

  Dacă aveți de gând să cumpere EFECTUL activator de dinamită mușcătură, sunteți preocupat de aplicarea corectă.

  Pentru pești liniștit

  1. Ia-o momeală obișnuită utilizați pentru pescuit.
  2. Scoateți capsula.
  3. Adăugați preparatul în doza de 1 pachet de 2 kg momeală.
  4. Se amestecă totul din nou.
  5. Se toarnă în apă și așteptați captura

   mare

  6. OL> Pentru utilizarea de pește de pradă este puțin diferită.:

   1. Ia instrumentul Dynamite.
   2. Spalati-le cu momeli.
   3. Start de pescuit.
   4. OL>

    Puteți cumpăra dinamită și, în scopul de a utiliza cu momeală vie. Pentru a face acest lucru, se toarnă într-un pahar sau alt recipient cu puțină apă, se adaugă conținutul pachetului, „dip“ momeala și a vedea-o pe cârlig. Instructiuni detailate de folosire este întotdeauna pe ambalajul produsului, astfel încât cu siguranță nu va primi confuz.

    Ce dinamită?

 • Afectează instinctele peștilor.
 • obligând-o să rămână în bancuri de nisip și înoată chiar în mâinile tale.

 • Face procesul de pescuit este plăcută și mai productivă.
 • Vă oferă o captură chic pe care le puteți lăuda prietenilor și cunoscuții.

Dacă nu mă crezi, uita-te pe stânga în onoarea mușcăturii activator Dynamite. Chiar mai bine, mai multe fotografii cu crap de captură, știucă, plătică și alte specii de pești!

În cazul în care pentru a cumpăra Dynamite?

Până în prezent, producătorul nu a reușit să livreze activator la magazinele pentru vânători și pescari. Dar sezonul este în curând, timpul se scurge! De aceea, vă recomandăm să nu pierdeți timpul și doar du-te la site-ul producătorilor și de a face comanda. În câteva minute, pentru datele de contact apela un specialist pentru detalii despre comanda dumneavoastră. Un cuplu de zile, activator va fi pe e-mail. Plata la primirea, feriți-vă de evazioniștilor!

Opinia unui specialist Dynamite

folosit dinamita activator efectul este deja de 5 ori într-un sezon, eficiența este foarte mulțumit, pescarii pleca cu găleți pline de pește. Efectul descrie procesele biologice chimice complexe și, dar realitatea este simplu: arunca momeala activator în 10 până la 15 minute un banc de nisip de pește. Toate prins pe Bang, merge momeala. Este frumos că efectul durează o lungă perioadă de timp, adică undeva timp de 2-3 ore vin noi bancuri de pești. Contactat inginerul șef al producătorului, au spus că acest efect este asociat cu expunerea la instinctele de bază: instinctul de turma, căutarea de securitate și locuri de mâncare. Mă bucur că numărul de pescari satisfăcuți, a crescut în mod semnificativ, sosesc noi clienti.

FONT> & nbsp;

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...