Sănătate și Tu

Erogen X – opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

remediu pentru marirea penisului Erogen X este o modalitate

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

foarte bună pentru bărbați, care vă permite să crească rapid dimensiunea penisului. Suplimentul elimină necesitatea de a efectua operații chirurgicale, care nu au întotdeauna un efect pozitiv și poate provoca complicații de sănătate. Acesta vă permite să obțineți un rezultat mare, marirea penisului are loc imediat după prima aplicare.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Erogen X pentru barbati creste libidoul si imbunatateste potenta sexuala. În această revizuire, considerăm că Erogen X pentru bărbați – este un nou instrument care vă va ajuta, sau doar o altă înșelăciune? Dacă ați avut deja experiența de utilizare sau aplicare, îl partajați cu alte persoane în comentarii la revizuire.

Cantitatea maturității determină în mare măsură de sine a purtătorului. Cu cât mai mare dimensiune, cu atât mai încrezător un om se simte în compania femeilor, nestingherită și ambițioasă. Se consideră că dimensiunea penisului mici nu joacă un rol decisiv în pat, dar, de fapt, cele mai multe femei nu experienta cu un partener de satisfacție, și trebuie să recurgă la alte modalități de a se distra.

Bărbații sunt reticente în a discuta această problemă, deoarece pentru a corecta situația este puțin probabil să reușească. Dar acum ei au o șansă de a schimba viața, câștiga încrederea și auto imbatabil cu ajutorul medicației moderne Erogen X.

Unul dintre motivele pentru căsătorii falimentare este nemulțumire sexuală a femeilor, căutarea pentru cel mai bun partener pe fiecare latură.

Care afectează dimensiunea barbatiei

Lungimea și grosimea penisului unui barbat este determinat de ereditate și unii factori care afectează organismul în momentul dezvoltării fetale. defecte genetice, vătămare, chirurgie, hipospadias, epispadia poate afecta negativ formarea și dezvoltarea penisului și conduce la abateri de la dimensiunea medie în partea mai mică.

Până de curând, această problemă a rămas nerezolvată pentru bărbați, au fost forțați să accepte status quo-ul și să caute noi modalități de a aduce femeile la orgasm.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Dar, din punctul de vedere al psihologiei, barbatii cu un membru mic sunt în mod constant într-o stare de tensiune. Ei au experiență disconfort și nesiguranță, de a cunoaște o femeie. Doar nu mulți oameni reușesc să scape de complexe și să devină într-adevăr eliberat și iubitor relaxat.

Bărbați cu un membru mic este supus la stres frecvent, modificări ale dispoziției, boli ale sistemului nervos.

Cum Erogen X

Un vehicul modern are un efect complex asupra sistemului de reproducere, crește circulația sângelui, stimulează producerea de testosteron reface funcția erectilă. Datorită remediile sunt componente naturale ale Erogen X crește excitare sexuală, sângele curge activ la nivelul penisului, crescând dimensiunea.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Crește sensibilitatea organului de sex masculin, durata actului sexual crescut, iar orgasmul devine vie și puternică. În plus, omul devine instalator și capabil de sex repetate, fără a pierde calitatea.

Efectul maxim se observă deja după prima utilizare Erogen X si sustinuta in timp.

Avantajele Erogen X

Crema-gel Erogen

X nu are analogii. Principalele avantaje ale suplimentului includ:

 • acțiune instantanee. Rezultatul este vizibil imediat după aplicare. Membrul devine mai lung și mai gros mai ferm.
 • Versatilitate. Suplimentul nu este un enlarger temporară, și mijloace pentru îmbunătățirea întregului sistem de reproducere. Aceasta crește virilitatea, imbunatateste calitatea spermei, potenta si tonusul general al organismului.
 • ușurința de utilizare. Spre deosebire de duzele de vid, extenderi și Masagere mecanice, gel Erogen X poate fi folosit la un moment convenabil și în nici un caz. Ea nu are nevoie de abilități speciale și de timp.
 • Securitate. Spre deosebire de fonduri pentru uz oral, crema-gel nu are un impact negativ asupra tractului gastro-intestinal, nu produce efecte secundare. Suplimentul este complet natural, nu are contraindicații și nu creează dependență.

Pentru un curs, este posibil pentru a obține un efect maxim și să-l asigure pentru o lungă perioadă de timp.

Compoziția conform Erogen X

Crema are ingrediente naturale. Acesta include:

 • Uleiurile esențiale din plante. Datorită proprietăților lor le dau elasticitatea pielii, ceea ce face procesul de întindere este sigur, stimularea excitare sexuală.
 • Celulele stem vegetale

 • Edelweiss. Ei accelera diviziunea celulara, provoca formarea și dezvoltarea de noi vase capilare și a vaselor de sânge.
 • pectină activă. Îmbunătățirea calității spermei, crește cantitatea și accelerează producția.
 • Complexul de micronutrienti. Îmbunătățește sistemul nervos și centre responsabile pentru satisfacția sexuală a creierului, reduce tensiunea.
 • Vitamine si minerale. Vindecă corpul, da putere, energie, vitalitate, pentru a îmbunătăți circulația sângelui în organele pelvine și producția de testosteron.

Formula naturala de crema-gel conceput pentru a pregăti pielea pentru întindere și să înceapă procesele naturale de creștere și diviziunea celulelor. Creșterile membre în mărime și rămâne pentru o lungă perioadă de timp.

Mod de utilizare Erogen X

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Producătorul recomandă să urmați instrucțiunile atașate:

 1. Ia un duș, efectuați procedurile de igienă.
 2. Cu mâinile curate, aplicați crema-gel nu este un penis in erectie.
 3. Distribuiți instrumentul de-a lungul suprafeței cu mișcări de masaj blândă.
 4. Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Spălați-vă bine pe mâini după procedura.

 5. Utilizați în termen de o lună.
 6. OL>

  Suplimentul este convenabil de a utiliza, rapid absorbit, nu lasă urme pe haine și nu are miros.

  Contraindicatii Erogen X

  Gel Erogen X pentru marirea penisului nu are contraindicații. El nu cauzează efecte secundare, alergii si dependenta.

  Ingerarea simultană de suplimente și băuturi alcoolice. sunt necesare Conformitatea cu nevoi dietetice speciale.

  Rezultatele aplicării Erogen X

  Deja după prima aplicare, producătorul garantează o creștere constantă a lungimii și grosimii barbatiei, creșterea producției de testosteron endogen, crește excitare sexuală, un val de putere și energie. Sistemul vascular în zona organelor sexuale începe să funcționeze, îmbunătățește fluxul sanguin la nivelul organelor genitale, penisul devine sensibil la atingere.

  O mulțime de feedback pozitiv cu privire la suplimentul confirmă eficacitatea ridicată a produsului. Consumatorii au observat o creștere a dimensiunii de 35%, în creștere de erecție. Orgasmele devin violente și vii, actul sexual este lung și bogat.

  frustrare sexuală duce la apariția și dezvoltarea multor boli.

  opinii Erogen X

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Vă rugăm să rețineți că opiniile cumpărători care ar putea cumpăra un Erogen X de la distribuitori neverificate. Comanda este doar (!) De pe site-ul oficial. Citeste opiniile altor cumpărători sau Exprima opinia dumneavoastră cinstit.

  Erogen X are un efect pozitiv asupra stării de potență, întărește sănătatea omului, vă scutește de boli periculoase ale organelor sistemului de sex masculin (prostatita, adenom, probleme cu urinarea, previne dezvoltarea de impotenta). Si asta nu este o calitate pozitivă, îmbunătățește calitatea de sex si intimitate. Dar, înainte de utilizare este de a studia proprietățile supliment.

  Prezentare generală X Erogen penultima

  Poulding este o procedura populara printre oameni de diferite vârste. Acesta constă în îmbunătățirea penisului, crescând grosimea și lungimea acestuia. Anterior, acest lucru a fost posibil doar atunci când efectuează intervenții chirurgicale care transporta un risc ridicat pentru sănătate. În timpul operațiunilor nu este întotdeauna posibil să se obțină rezultate pozitive, dar problemele de sănătate vin destul de des.

  Dar, din fericire, nu a fost creat un mijloc unic și eficiente pentru bărbați pentru marirea penisului supliment Erogen X. Acesta permite îmbunătățirea penisului. Utilizarea acestui produs este complet sigur pentru sănătate. Aceasta permite nu numai pentru a imbunatati aspectul penisului, dar are un efect benefic asupra vietii sexuale – sporește rezistența, îmbunătățește potența și face plăcerea sexuală mai vie și expresivă

  .

  Si asta nu toate proprietățile pozitive ale suplimenteze Erogen X, asigurați-vă că pentru a face o trecere în revistă a principalelor sale calități vor fi în măsură să confirme eficacitatea ridicată:

  1. Un efect pozitiv este observat după primul tratament. organul sexual devine mai mare, crește în volum și în lungime.
  2. Crește potența, devine mai rezistent. Are un efect pozitiv asupra erectiei, acesta devine un robust și de lungă durată;
  3. Suplimentul este util pentru bărbați și femei. Îmbunătățește sexul și face orgasmul mai luminos, mai pronunțată. Plăcerea la femei este de saturație, devine lung;
  4. Compoziția naturală. Baza produsului include numai ingrediente naturale, care cresc dimensiunea penisului, pentru a îmbunătăți sănătatea bărbaților și viața sexuală. În plus, datorită acestui supliment nu are contraindicații și nu cauzează simptome secundare.
  5. OL>

   Modul cel mai eficient pentru marirea penisului

   Cel mai recent, cel mai eficient mod de a crește operatia penisului considerat. În timpul lor în penis a introdus cultura de celule stem. Care a fost eficiența lor?

   In contact cu celulele din tesuturile penisului, incep procesul de sinteză a substanței intercelulare și diviziunea celulară. Ca urmare, există o creștere activă a dimensiunii penisului.

   Cel mai eficient element de a crește organul sexual masculin este considerat celulele stem ale Edelweiss. În sânge sporesc cresterea vaselor de sange. Prin membrul începe să circule mai mult sânge în final aktiviziruyutsya creștere intensivă a țesuturilor penisului.

   operațiuni nu mai este necesar! H4>

   În conformitate cu numeroase studii, sa constatat că introducerea de celule stem in barbatii penis determină o creștere a dimensiunii sale în 98% din cazuri. Cu toate acestea, dureri severe și costuri ridicate descurajează mulți oameni de la o intervenție chirurgicală. Și pentru a rezolva această problemă, oamenii de știință au reușit să dezvolte un instrument unic în formă de creme Erogen X, care permit creșterea nedureroase a dimensiunii penisului.

   În timpul dezvoltării unui unic și eficient înseamnă cercetătorii și om de știință au efectuat numeroase experimente care au ajutat să găsească ingrediente pe bază de plante eficiente. Ceea ce stă la baza celulelor stem ale Edelweiss. Acest lucru se datorează mai multe calități pozitive ale acestei plante este bine absorbit in organism, au un impact pozitiv asupra microcirculație, stimulând creșterea țesuturilor penisului.

   A fost luat suplimentar în sus alte componente pe bază de plante, care, în combinație cu celule stem vegetale Edelweiss pătrunde în straturile profunde ale țesuturilor, provoacă o creștere a crescut. În cazul în care penetrarea suplimentului în piele activează sinteza substanței intercelulare și provoacă diviziunea celulară. O formulă unică cremă permite Erogen X pentru a mări dimensiunea penisului fără intervenții chirurgicale, care poate provoca probleme de sănătate.

   Pentru a dezvolta unic Erogen X a plecat de aproape 4 ani. NAS a fost cheltuit o mulțime de efort, mii de muncă, o mulțime de bani, dar rezultatul este în valoare de ea. În cele din urmă a fost creat un produs unic, care este într-adevăr capabil de a îmbunătăți forma oamenilor penisului. În plus, aceasta are un efect benefic asupra sănătății bărbaților, calitatea de sex cu femei și fete, face potența mai erecție rezistent și puternic și de lungă durată. Și toate acestea este confirmat de mai multe avize pozitive și de cercetare.

   Ce este suplimentul Erogen x

   Pentru a plasa o comanda chiar acum

   Erogen X este o crema pentru a crește penis. Are o eficiență ridicată, care este comparabil cu rezultatele obținute în urma intervențiilor chirurgicale.

   Baza preparării Erogen X a mers celule stem vegetale Edelweiss. Acestea sunt cunoscute pentru proprietățile lor unice, care contribuie la creșterea rapidă a dimensiunii penisului.

   Cu pătrunderea acestora în țesutul bărbați penis pozitiv începe următoarele procese:

 • îmbunătățită de creștere activă a tesuturilor penisului;
 • Aktiviziruyutsya creșterea vaselor sanguine;
 • Accelereaza procesul de diviziune celulară în penis.

Instrumentul are un convenabil celule stem formă lichidă Edelweiss. Este nevoie doar să fie aplicat pe suprafața elementului, și toate componentele necesare vor ajunge în straturile profunde ale capacului. Se elimină operațiile grele și dureroase, care pot cauza probleme de sănătate.

Compoziția sa unică Erogen x

Manual Erogen X al suplimentului indică prezența componentelor următoarele plante:

  Celulele stem vegetale
 1. Edelweiss. Aceasta este o componentă unică care are un rol activ în creșterea dimensiunii penisului. Celulele stimula cresterea vaselor de sange, a accelera circulația sângelui și creșterea țesutului membru. El începe să crească în mod direct pe ochi;
 2. extract de castan

 3. Cal. Planta are un efect pozitiv asupra circulației sanguine în țesuturile penisului. Ea promovează creșterea activă a țesuturilor penisului;
 4. Uleiuri esențiale de scorțișoară și ghimbir. Acestea provoacă creșterea dorinței sexuale. Stimulează circulația sângelui în organele pelvine;
 5. Arginine. Crește nivelul de testosteron si spermatogenezei. Erectia devine mai puternică, stabilă, iar actul sexual este prelungit.
 6. OL>

  Avantajele principale Erogen x

  Pentru a înțelege dacă este adevărat sau un divorț, este necesar să se ia în considerare calitățile pozitive ale suplimentului Erogen X, și au avut destul de mult:

 • Un rezultat instantaneu. Deja după 5 minute de la aplicarea penisului devine mai mare în diametru și lungime;
 • După o utilizare îndelungată, veți observa. Că lungimea penisului va creste cu 35%, și este doar un rezultat mare. Îmbunătățirea volumele și formele sale, ele vor fi perfect. Acest lucru se realizează prin pectina activă;
 • are un efect pozitiv asupra stării de sănătate a bărbaților. Ameliorarea funcționării erectia va fi boala complet neplăcută a organelor genitale (prostatite, adenom);
 • Îmbunătățirea stării de potență. Ea va sta puternică, va fi letargie;
 • erectia este întotdeauna în ordine, uitați despre rateurile care apar adesea la momentele cele mai nepotrivite;
 • Ingrediente active disponibile într-o crema Erogen X, au un efect pozitiv asupra sexului. Omul va fi un partener de mare în pat, el poate plăcere o femeie pentru toată noaptea, orgasmul este luminos și saturat;
 • Compoziția naturală și eficientă, care nu are contraindicații și nu cauzează simptome secundare;
 • Elimină nevoia de intervenții chirurgicale dificile și dureroase;
 • O formă convenabilă de eliberare face penetrarea ușor de utilizat și rapidă a ingredientelor active în straturile profunde ale pielii.

Cum funcționează Erogen x

Nu cred opiniile negativ, pentru că ei scrie adevărul, așa cum lasă pe cei care au utilizat în mod abuziv suplimentul X. Erogen are eficiență ridicată, care este asigurată de compoziția unică a plantelor.

Instrumentul este de a furniza următoarele acțiuni pozitive:

 1. Se întinde în siguranță țesutul penisului. Membru pare mai mare grosime și lungime după prima aplicare a cremei;
 2. Crește rata de diviziune celulară corpii cavernoși. acestea reglementează dimensiunea penisului bărbați;
 3. Pentru că consolidarea partiții megaverse. Acest lucru face ca membrul mai puternic;
 4. Activează circulația sângelui în interiorul țesuturilor penis. Acest lucru contribuie la finalizarea în grabă a procesului de îmbunătățire a penisului.
 5. OL>

  Instrucțiuni de utilizare Erogen x

  Cum să utilizați Erogen X? Acest proces este destul de simplu, este alcătuită din mai multe acțiuni:

 • Crema trebuie aplicat pe suprafata penisului relaxat. Pentru a pune este sub forma unui strat subțire, capacul trebuie să fie complet umed;
 • înseamnă să frece este recomandată până când acesta este complet absorbit. O atenție specială trebuie acordată capului;
 • Rezultatele pozitive vor fi vizibile după câteva minute.

Aplicați crema recomandată în fiecare zi. 4-6 săptămâni ar trebui să ia o pauză. După acest curs puteți repeta din nou, acest lucru va asigura rezultate maxime.

Compararea cu analogi Erogen x

completarea Erogen X este o alternativă foarte bună pentru operațiile chirurgicale periculoase și dificile. De asemenea, el este capabil de a substitui perfect pentru alte suplimente. Ei au eficacitate ridicată și eficiență la alte mijloace.

Erogen X Alte mijloace de mărire a penisului intervenție chirurgicală

este asociată cu o eficiență ridicată a 97 eficienţa kuchenprofi 36% eficiență kuchenprofi de 98% lungimea penisului slicevalue de 5-7 smogut pentru a crește penisului doar 3-5 movielicious lungimea penisului bărbați 6-7 Seri utilizarea sa nu apar dureri și disconfort. Nu este periculos pentru sănătate, cauzând consolidarea și îmbunătățirea potenziare utilizarea lor au adesea reacții alergice, symptomology partea durere. În timpul operațiunilor poate duce la probleme de sănătate neplăcute și potenzmittel din fonduri vor fi vizibile pe tot parcursul lunii. Este nevoie de recuperare specială și abstinența de la Efecte sexuological vor fi vizibile doar după șase luni primamediaprimamedia efectul va fi vizibil în câteva săptămâni, dar este nevoie de o recuperare de lunga durata si abstinenta de la sex în timpul lunii

Rezultatul utilizării Erogen x

După utilizarea suplimentului Erogen X pentru o lungă perioadă de timp, va fi capabil să obțină următoarele rezultate pozitive:

 1. Penisul va fi mult mai mare în lungime și mai gros în diametru;
 2. Nu vei mai simți jenat cu privire la dimensiunea mica a penisului;
 3. viața sexuală îmbunătățită. Vei ei să ia în fiecare zi, nu doar la sfârșit de săptămână;
 4. Viata sexuala va deveni luminoase și saturate. De fiecare dată când va experimenta orgasme mai puternice și să livreze incredibil plăcere în pat cu femeia ta;
 5. Veti beneficia întotdeauna de o atenție sporită din partea femeilor și a fetelor;
 6. De trei ori la rând nu va fi o problemă;
 7. Vei cum în unul material seminal gulp de 2 metri, în loc de picături slabe ca înainte;
 8. Sexul este bogat, variat, puteți realiza cu ușurință toate fanteziile tale;
 9. va îmbunătăți viața de familie, soția nu se va bate la cap, și nu va primi pretenții stupide.
 10. OL>

  Studiile clinice confirmă eficacitatea Erogen x

  Pentru a demonstra eficiența și eficacitatea suplimentului Erogen X a efectuat numeroase studii clinice. Ei au participat un număr mare de oameni care au dorit să crească lungimea și îmbunătățirea formei penisului. Rezultatul a fost obținut rezultate excelente, care a fost în măsură să confirme toate proprietățile bani.

  Efecte

  Rezultate

  Creșterea dimensiunii penisului la 5-7 cm

  97%

  Îmbunătățirea și creșterea diametrului membru

  92%

  Extensia actului sexual de cel puțin două ori

  94%

  Creșterea potenta

  89%

  erectie stabila si controlul asupra ejacularii

  95%

  Nu are efecte secundare, dependenta

  100%

  Diverse opinii pentru marirea penisului Erogen X

  Maxim, 38 de ani: “Am vrut pe termen lung pentru a mări dimensiunea unui membru Desigur, eu sunt cu el bine, dar aș dori un pic mai mult a văzut soția mea.. și suplimentul Erogen X, a decis să comande. după aplicarea a cunoscut schimbări pozitive deja după 5 minute, iar dupa cateva saptamani penisul a crescut cu 4 vedea focul supliment!“.

  Pavel, 47 ani: “un prieten Recent lăudat că a fost în măsură să crească dimensiunea penisului cu ajutorul suplimenta Erogen X. El îmbunătățit, de asemenea, viața sexuală, acum el ar putea fac sex în fiecare zi și de mai multe ori. de asemenea, a decis să încerce, într-adevăr funcționează. În loc de 21 a fost de 27 cm!“.

  Tom, 29 ani: “cu dimensiunea unui membru întotdeauna am fost bine – 22 cm, dar după ce a văzut suplimentul Erogen X, a decis să-l încercați, mai ales că el are o bază naturală , gândul nu va deveni mai rău. După câteva săptămâni de utilizare, penisul a crescut cu aproape 5 cm!“.

  Ce mass-media sunt scris

  Suplimentul de Erogen X cunoscut în întreaga lume. Este posibil să învețe de multe reviste populare și mass-media:

 • Revista Maxim Europa: „tehnologii ale viitorului, în timp real instrument unic a ajutat milioane de oameni pentru a lasa o lacrima de fericire“;
 • Revista PlayBoy:. „Minciunile cele mai amare și netede, care fiind în stare să vorbească femeia, că mărimea organului sexual masculin nu conteaza daca ai un penis sa fie bine, tu la toate nu vor auzi nimic . cum ar fi gemete și strigăte de plăcere, aici este ceea ce va auzi, dacă aveți încredere средствуErogen X “;
 • Revista

 • GQ: „… Am un chirurg prieten de plastic, un specialist in marirea penisului ar trebui să-l sun, să verifice pe lucruri Poate că plâns Erogen X a fost pentru o intervenție chirurgicală de piață«cu un cuțit în spate».

Ce terapeuților Erogen x

Anna Laskarina, sexolog, lungime de practică este de 15 ani.

“Creșterea penisului la bărbați este sarcina principală. Chiar dacă lungimea este normal, oricum pentru fiecare reprezentant vrea să aibă un pic mai mult, atât în ​​lungime și în grosime. Desigur, acest lucru poate fi explicat, deoarece cu atât mai mare penisul cu atat mai bine sexul si orgasmele. Anterior a fost posibil doar cu ajutorul intervenției chirurgicale, dar acum totul a devenit mult mai ușor. Datorită crema unica Erogen X toate se poate face fara durere si complicatii. Destul in fiecare zi pentru a aplica la suprafața penisului și va crește treptat. componentele active vor determina o creștere crescută a celulelor și a vaselor de sânge, îmbunătățesc circulația sângelui în penis. în final, el va crește cu 5-7 cm în doar 5-6 săptămâni de a folosi suplimentul “.

Unde și cum să cumpere Erogen X

Vand supliment Erogen X pe site-ul oficial. În momentul în care acționează o reducere de bună – 50%. Prețul vechi este …, iar prețul redus este de numai ….

Pentru a comanda acest instrument unic este de a efectua câteva acțiuni:

 1. Pentru început, se recomandă să completeze formularul și aplică;
 2. În continuare, va suna site-ul Manager și clarifica câteva detalii importante;
 3. După aceasta, ordinea este ambalat și expediat;
 4. Transport este rapid – de la 2 până la 10 zile;
 5. Plata se face atunci când este primit.
 6. OL>

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...