Sănătate și Tu

Handy Heater – Sistemul de încălzire alimentat este eficient energetic

Handy de încălzire – încălzire independentă acasă portabile, care

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

funcționează pe principiul unui ventilator. Acesta oferă o eficiență energetică ridicată: dispozitivul se poate încălzi o zonă de până la 23 de metri pătrați în doar 15 minute. Cu toate acestea, el nu usucă aerul, menținerea unui climat interior confortabil.

Pentru a cumpăra un incalzitor portabil Handy de încălzire este o soluție convenabilă pentru cei care sunt obosit de a fi rece, din cauza încălzirii necorespunzătoare a acasă sau la birou. Dimensiuni compacte și greutatea redusă vă permit să luați dispozitivul cu tine, setați-l în orice zonă a camerei sau muta pe cont propriu. Aparatul respectă standardele internaționale de cerințele de calitate și de siguranță pentru instalațiile de încălzire.

Cazuri de utilizare

Un incalzitor portabil poate fi considerat pe bună dreptate opțiunea cea mai versatilă pentru încălzirea locuințelor. Este ușor de utilizat:

 1. În țară, în cazul în care acesta este utilizat numai în perioada caldă a anului. În case de țară nu este întotdeauna recomandabil să se conecteze un sistem de încălzire centrală în timpul val de frig este suficient pentru a transforma un incalzitor ventilator compact.
 2. La locul de muncă, în cazul în care camera este rece, iar sistemul de încălzire nu este puternic. ventilator portabil este utilizarea economică a energiei electrice, acest lucru va oferi un confort tuturor personalului din cameră.
 3. In apartament, pentru a încălzi zone separate. Senzație de frig în extremități poate indica o circulatie proasta, niveluri scăzute ale hemoglobinei, boli ale sistemului endocrin – în cazul în care oricare dintre aceste patologii o persoană care are nevoie de o sursă suplimentară de căldură. Pentru a-l oferi, puteți cumpăra un încălzitor Handy de încălzire.
 4. OL>

  Încălzitorul portabil oferă nu numai confort, ci, de asemenea, protejează sănătatea tuturor membrilor gospodăriei. Se elimina bacteriile daunatoare, ciupercile și virusurile în aer. Pretul încălzitorului Handy dispozitiv pentru încălzire este puțin mai mare decât încălzitoarele standard.


  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Proprietățile modelului Handy încălzitor SPAN>

  Pentru comentarii, pentru sisteme de încălzire portabile în Heater Handy cabana caracterizat prin următoarele caracteristici:

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

 • dimensiuni compacte;
 • ajustarea ușoară a direcției fluxului de căldură;
 • un consum eficient de energie electrică;
 • încălzirea rapidă a aerului în cameră;
 • ecran de protecție, asigurând siguranța utilizatorului.

Caracteristici cheie Handy încălzitor SPAN>

Pe site-ul oficial al producătorului prevede specificații pentru sisteme de încălzire Handy Heater:

 • încălzirea spațiilor cu suprafața totală de 23 m2, timp de 15 de minute;
 • menține temperatura aerului din cameră la +32 grade;
 • încorporat de iluminare;
 • Ecran cu protecție împotriva arsurilor;
 • rândul său instant pe;
 • Consumul redus de energie (de 8 ori mai mică decât cu

  ajutorul sistemului convențional de încălzire, conform producătorului).

Cum funcționează dispozitivul Handy încălzitor SPAN>

Cum pretinde comentarii reale de călătorie, incalzitor portabil Heater Handy este un hibrid de ventilator convențional și încălzire. După conectarea la rețeaua electrică produce un curent de aer rece. Element de încălzire atinge rapid temperatura de lucru și transmite-l la fluxul de aer. Aceasta se extinde în întreaga cameră, creând un microclimat confortabil.

O trăsătură distinctivă a dispozitivului este economic în consumul de energie. Aceasta se datorează utilizării tehnologiilor inovatoare, care minimizează pierderea accidentală de încălzire a carcasei. Ca rezultat, dispozitivul furnizează căldură în camera 15 minute după pornirea.

flux Injectat de aer permite crearea unei temperaturi uniforme în toate zonele camerei. Din acest motiv, dispozitivul nu trebuie să se mute din loc în loc sau de a alege o zonă specială pentru instalarea acestuia. Acesta nu conține vapori de combustibil, dioxid de carbon sau monoxid de carbon și alte produse de ardere, deci este sigur chiar și atunci când este utilizat într-o cameră mică.

Reguli de conectare și funcționare

In fiecare ambalaj al dispozitivului este un manual la încălzitor Handy Heater. Înainte de a utiliza aparatul trebuie să citiți cu atenție acest document, verificați echipamentul și integritatea tuturor elementelor. În prezența urmelor de un defect, deteriorarea izolației înfășurării pentru a porni aparatul la rețea este strict interzisă.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Cei care au cumparat Geeks, spun că pentru a înțelege regulile de funcționare este foarte simplu. Dispozitivul trebuie protejat de șocuri, praf și umezeală. Acesta poate fi conectat la o sursă de alimentare separată 220-240 V.

Este interzisă utilizarea dispozitivului în imediata vecinătate a unei baie, duș, bazin de înot. Umiditatea din camera nu trebuie să depășească 93%. Altfel, procesele de coroziune vor duce la nevoia de reparații non-garanție.

Este interzis să lase un încălzitor fără supraveghere, să-l acopere în textile, folosiți pentru uscarea hainelor. Se recomandă instalarea dispozitivului nu mai puțin de 0,5 m de obiecte inflamabile, precum perdele, mobilă și materiale sintetice.

Avantajele încălzitorului Handy încălzitor

Heater pentru casa si gradina Geeks a atras rapid atenția pe piața aparatelor de uz casnic. Există mai multe motive:

 1. Portabilitatea dispozitivului. Acesta poate fi ușor de mutat în jurul casei, numai pentru încălzire zona în care există chiriași.
 2. Dimensiune compactă. Aparatul este ușor de a lua de-a lungul pentru plimbare AZ oraș sau țară.
 3. Simplitatea funcționării. Spre deosebire de sistemul centralizat de încălzire, radiatorul nu necesită o instalare lungă și consumatoare de timp. – este destul de simplu pentru a include
 4. Viteza mare de încălzire. Acesta permite de a reduce considerabil timpul de funcționare a aparatului.
 5. preț accesibil Încălzitor la îndemână pentru case de vacanță. Este comparabil cu alte modele de echipament de incalzire pentru casa. Dar, având în vedere consumul economic de energie electrică, noul produs costă mult mai ieftin.
 6. Protecție împotriva arsurilor accidentale. Un filtru special împiedică rănirea persoanei sau animale de companie în timpul funcționării încălzitorului.
 7. Control convenabil al fluxului de căldură. Aparatul este rotit în direcții diferite, permițându-vă să monitorizeze o zonă specifică de parcare.
 8. OL>

  În cazul în care pentru a găsi dispozitivul Handy încălzitor SPAN>

  Aflați în cazul în care pentru a cumpăra sisteme de încălzire de economisire a energiei la îndemână încălzire, doar. Acesta este vândut pe site-ul oficial al producătorului. Pentru a comanda un Geeks de încălzire portabil, suficient pentru a lăsa detaliile de contact și adresa. Compania se organizează livrarea pe regiuni și să raporteze numărul pistei.

  & nbsp;

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...