Sănătate și Tu

MagnuFuel – opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

Spre regretul meu, în momentul în care un litru

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

de benzină de cost câțiva cenți, sunt de mult apuse. Astăzi trebuie să ne gândim la transferul de la mașina personală pentru a publice de dragul economisirii. Observat că drumurile au existat multe jeep-uri cu instalații de gaz (dar acest model are o mașină de lux, pur și simplu nu există). Ei bine, noi, muritorii de rand, apoi face ce să vorbim? Vecinul în cooperativă garaj a fost sfătuit să încerce MagnuFuel. În cuvintele sale, dispozitivul ajută la reducerea consumului de benzină pe orice vehicul. M-am dus la site-ul oficial și a ordonat economic. Acum, vă voi spune despre rezultatele aplicării sale.

Principiul de funcționare al MagnuFuel

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

un pic înainte de eveniment – MagnuFuel economic de combustibil într-adevăr funcționează, desigur, nu ca publicitate, dar oricum lucrările. Oamenii așteaptă ca consumul de benzină va cădea imediat de două ori spun – brânză gratuit numai într-o cursă de șoareci. Poate că dacă a existat un dispozitiv reduce semnificativ consumul de produse petroliere, ar fi folosit mult timp în urmă marii producatori de automobile. Deci efect super, nu se așteaptă, dar compania este de economisire!

Cand am comandat MagnuFuel imaginat un fel de filtru de combustibil. M-am gândit că benzina va trece prin ea în doze mici, la fel ca în injectoare. De fapt, dispozitivul funcționează și arată destul de diferit.

Când adus, chiar și un pic dezamăgit – două pete galben strălucitor pe Sengoku și cleme de plastic. Am vizionat video cum se instalează și nu se aștepta rezultatul. După aproximativ o săptămână de utilizare am observat că a dispărut atunci când ritmul constant al motorului. Înainte de ușor, dar în mod continuu exploatat. Cred că, probabil, ceea ce a zguduit încă rupt))) a trecut cumpărate au fost modificate filtrul și abia apoi a amintit despre MagnuFuel instalat. A început pentru a urmări cât de mult am cheltui pe benzină. Nu știu dacă după înlocuirea consumabilelor, dar aparatul a început să mănânce un pic mai puțin (aproximativ 10-15%). Urcat la Internet pentru a citi, ci ca un gând general.

Citiți o revizuire și, sincer, nu în special crezut. Gândit pentru a verifica în cazul în care următoarea înlocuirea programată a consumabilelor.

Client clienți pe economie de combustibil dispozitiv

In ciuda îndoielilor cele mai multe automobiliștii din eficacitatea MagnuFuel, acest dispozitiv este destul de popular. Am cumpărat tampoane de pe furtunul de combustibil, deoarece este ieftin. Preț scăzut și vă permite să încercați fără a aduce la bugetul familiei. Acesta este motivul pentru care pe Internet o mulțime de diferite comentarii, atât pozitive, cât și negative. În afară este opinia fanilor un drum liber, poate fi remarcat faptul că mulți șoferi rezultatul este încă notat.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

De asemenea, am observat că motorul a încetat să „respire“. Am sentimentul că am turna în ea combustibil bun, și după alimentare și nu este schimbat.

Cum

se instalează masina MagnuFuel

Aici este un alt punct, pe care mulți automobiliști dobândesc un astfel de dispozitiv. Nu este nevoie pentru a merge pentru o sută sau o lungă perioadă de timp scormonit în motor. Nimic nu este rupt și nu se poate face griji proprietarii de mașini în garanție. Totul este pus ușor pe și decolare.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Am procedura de instalare MagnuFuel a luat exact 15 minute. Deschis capota, găsit furtunul de combustibil și fixate cele două jumătăți ale magnetului cu cleme speciale de plastic. Inclus cu dispozitivul au fost instrucțiuni detaliate, astfel încât fanii face știința nu poate nervos, nu poate merge prost. Menținerea MagnuFuel nu necesită – atârnate în fața camerei de ardere și să aștepte efectul

.

Ce am primit în cele din urmă MagnuFuel

nu va întârzia mult timp descrierea rezultatelor. Trebuie să spun că au fost diferite de ceea ce a promis producătorului.

Pe site-ul oficial am citit că MagnuFuel:

  • economisește 20-25% din combustibil;
  • protejează motorul de benzină de calitate inferioară;
  • mărește puterea motorului;
  • curăță gazele de evacuare.

Aceasta este o exagerare evidentă. Economiile într-adevăr au fost, dar nu mai mult de 10%, ceea ce este, de asemenea, bune prețuri luând în considerare la pompă. Principalul avantaj al combustibilului vineri am observat când se trece la următorul MOT. Stăpânul meu a râs cu cutii galbene pe furtun, dar a fost surprins când a început să se schimbe filtrele. Ei au fost mult mai curat decât de obicei. Se pare că într-adevăr mai bine benzina arde, fără scalare în sistem.

Nu-mi pot păstra tăcerea cu privire la MagnuFuel dezavantaje. Producătorul a scris că dispozitivul este potrivit pentru orice masina. N-aș fi atât de categoric. Da, Lanos, top zece este ușor, și este puțin probabil să provoace probleme, dar un magnet puternic printre echipamente scumpe Mercedes sau Volvo să plece periculoase. În acest caz, este mai bine să nu riște „creierul“ a aparatului.

De ce căutați un site de încredere MagnuFuel

Probabilitatea de a dobândi o contrafacere este foarte mare. Vorbind în cuvinte simple, puteți împinge cutiile goale și clemele de fixare din plastic pentru câteva mii …. Pentru a deschide și a verifica aparatul este puțin probabil să reușească. Mai bine să nu-l risc și du-te imediat pe portalul oficial. Am plătit MagnuFuel după e-mail despachetat coletul.

In final, voi spune. Desigur, să creadă că dispozitivul ieftin mic va economisi 2-3 litri la suta de kilometri nu este necesară. cartofi prajiti de combustibil ar costa mult mai scump, dar pentru a pune economic poate face cel puțin mai puțin probabil să se schimbe prize, și să vă faceți griji mai puțin despre starea filtrelor. Mai mult decât atât, prețul va permite să experimentați.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...