Perfect Smile Veneers veneers - Verificăm dacă este în valoare de cumpărare acest produs? Și cât costă
Frumusete

Perfect Smile Veneers veneers – Verificăm dacă este în valoare de cumpărare acest produs? Și cât costă

Toată lumea vrea să aibă netezi și dinții albi. Datorită progreselor în domeniul medicinei dentare, visul a devenit realitate. Un impuls serios pentru dezvoltarea stomatologiei estetice a fost utilizarea diferitelor tipuri de furnir. Printre acestea este detașabile furnire Perfect Smile Veneers Veneers. Acesta este un mod ieftin și eficient de a dobândi un zambet frumos. În plus, este absolut sigur. Este demn de remarcat faptul că au durată de viață nelimitată. În cazul în care dreptul de a utiliza în mod regulat plăcile și să aibă grijă de ei, le puteți purta toată viața mea.

design caracteristici

Perfect Smile Veneers

H2>

Removable furnire Perfect Smile Veneers Veneers au fost inventate in Statele Unite. Structura lamina dentare constă din două elemente, de înaltă calitate și materiale hipoalergenice. Primul element este partea de silicon care ascunde gingiile, este situat pe partea din spate a produsului. Material durabil și moale asigură fixarea maximă a fațetelor. Al doilea element al tamponului (sau dinti) este realizat din material plastic flexibil, combinând nailon elastic și polipropilenă de înaltă calitate. Datorită luminozității și a rezistenței fațetelor nu sunt vizibile pe dinti. In plus, acestea sunt rezistente la efectele factorilor externi (temperaturi extreme, acizi, coloranți conținute în produsele alimentare).

Avantaje și dezavantaje Perfect Smile Veneers Veneers

Atunci când sunt utilizate corect, placa complet invizibil, iar utilizatorul va avea nici un sentiment maxilarului artificial. Mount fixează în siguranță, placa, astfel încât să nu vă fie teamă că vor cădea. Alte beneficii includ proiectare:

 • strânse și fixare sigură a dinților fără disconfort;
 • rezistență la factorii externi, păstrarea culorii naturale și luciu;
 • rezistență ridicată a produselor;
 • dimensiune universală;
 • confort (ușor și rapid pentru a elimina);
 • nu este nevoie să se pisa pe dinti pe toate laturile.
 • durată lungă de viață;
 • preț accesibil;
 • Material hipoalergenic, absolut sigur pentru oameni;
 • de stocare și de îngrijire.

ușor

Dezavantajele care au furnire Perfect Smile Veneers Veneers detașabile includ: lipsa de efect terapeutic, plăcile nu sunt în măsură de a vindeca sau

de a alinia dinții. În cazuri rare, este posibil reacție alergică sau intoleranță individuală din polipropilenă.

Important! Fatetele trebuie să fie achiziționate în clinici stomatologice, farmacii si magazine specializate care oferă o garanție. De multe ori există falsuri care deja după prima utilizare devine inutilizabil. EM>

În unele cazuri, va avea nevoie de un Perfect Smile Veneers Veneers

Sunt momente când nu fatetele amovibile nu este pur și simplu de ajuns. De exemplu, înainte de eveniment viitor de important (nunta, fotografie, întâlnire importantă, etc.), pacienții pentru a determina necesitatea unei astfel de achiziție a. O achiziție va fi indispensabil furnire detașabile Perfect Smile Veneers Veneers, dacă aveți astfel de probleme cu dinții cum ar

fi:

 • neregularitățile dinților;
 • schimba culoarea umpluturile;
 • pierderea albeață smalțului dentar;
 • dentition incomplete anterior;
 • suprafață heterogene (fisuri, pete, rugozitate);
 • prezența curbe, rare, dinți mici.

Design dinți sensibili proteja numai durere, dar, de asemenea, dintr-o varietate de coloraiilor sau îngălbenire. Ei elimina disconfortul și a scăpa de complexele în prezența unor decalaje mari între dinți. Plăcile nu provoacă iritații ale gurii si arata estetic ca un dinte natural. Perfect Smile Veneers Veneers sunt aprobate de mulți stomatologi și sunt considerate absolut sigur (pentru că nu au un impact negativ asupra smalțului și gingiilor).

“detașabile Fațetele – eficiente și un dispozitiv de înaltă calitate, care vă permite să faceți un zâmbet frumos, fără a vizita un specialist scepticism de majoritatea colegilor mei este justificată. – Design amovibil nu rezolvă problemele pacienților dinții și nu nu unități „native“ mai mult alb, și nu elimină fisuri în smalțul. cu alte cuvinte, în cazul în care pacientul are cariilor dentare sau alte probleme ale dentiției,

este necesar să se rezolve, și apoi trece la corecție vizuală“, spune dentist-prosthetist, Kirillov Oleg, Europa.

Cum se folosește și de îngrijire pentru plăcile sunt Perfect Smile Veneers Veneers

Fatetele sunt plasate pe rândul de sus al dinților sau a maxilarului inferior. Într-o clinică dentară, este posibil să se facă astfel de structuri sunt fixe. In primele cinci minute după instalare, de obicei, a simțit un pic incomod, dar trece repede datorita formei aerodinamice a plăcilor. Set furnire Perfect Smile Veneers Veneers detașabile pot fi la domiciliu – este important să se acționeze conform instrucțiunilor. Trebuie amintit faptul că instalarea corectă a produsului depinde de calitatea de zâmbet viitor. Procesul durează doar câteva minute și este simplu:

 1. Înainte de a introduce plăcile detașabile, acesta trebuie introdus timp de 5-10 minute în apă caldă. Pentru a face acest lucru, se fierbe apa si umple 75% din sticlă de sticlă. Tamponul conține un strat alb special, care după 2-3 minute devine transparent și moale, se va semnala trecerea la etapa următoare.
 2. Placa trebuie să fie la fel de bine presat pe dinti pentru a reproduce cu exactitate exprimate formei anatomice a maxilarului.
 3. După 30-40 de secunde, puteți elimina

  produsul și pune-l în apă rece. Ca rezultat, designul este solidificat și fixat forma exactă a maxilarului, iar acoperirea devine moale, în apă, se solidifică din nou și se întoarce de culoare albă originală.

 4. Apoi, aveți posibilitatea să inserați tampoane ca maxilarul detașabil normală.
 5. OL>

  Pentru a elimina placa, trebuie să-l și beneficii trageți încet din gură. Furniruri trebuie să fie spălate cu apă caldă și curățați reziduul alimentar pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor. Pentru a face acest lucru, nu puteți utiliza mijloace chimice, periuțe de dinți obiecte dure sau cu particule solide. După toate procedurile furniruri trebuie să fie bine uscate. Magazin de proiectare este necesar, într-un recipient special închise, care vor ajuta să-l protejeze de murdărie, praf, germeni. Este imposibil ca placa să se aplece, să rupă, să folosească în alte scopuri.

  Important! purtarea protezelor dentare a Perfect Smile Veneers Viners posibile pe tot parcursul zilei, dar pe timp de noapte ei sunt mai bine . EM>

  Inainte de a cumpăra furnire detașabile, se recomandă să se consulte cu medicul dumneavoastră. După efectuarea unei analize detaliate, medicul dentist vă va spune cum să instalați în mod corespunzător căptușelii.

  Calculul costului furnirelor la cheie

  Calculați-vă costul de instalare a furnire.

  Pentru calcul final precis pentru fiecare furnir se adaugă costul de fixare – 500r. și o dată pentru întreaga mulaje de cost de locuri de muncă -. 1200r

  O mai bună și mai precis – pentru o consultație gratuită! Toate adresele și numerele de telefon de pe site-ul chudostom.ru. Inscrie-te prin telefon la o sucursală din apropiere.

  Calculul nu este o ofertă publică, costul final este determinat la consultație gratuită înainte și nu a schimbat în timpul procesului de tratare.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...