Sănătate și Tu

Realquit – opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

Nu toată lumea este capabil de a scăpa de fumat,

prin propria putere de voință, și să abandoneze obiceiurile proaste o dorință. Oamenii recurg la diferite pastile, patch-uri de mestecat, hipnoza și alte mijloace, fără a primi rezultatul dorit.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Pretul magneții Realquit

;

Ce este Realquit

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Recent, există un nou instrument unic, care este accesibil pentru toata lumea care vrea să spună la revedere de la obiceiul. Realquit (Realquit) sunt prezentate sub forma unui set de magneți, care sunt fixate în anumite puncte ale urechii unde terminațiile nervoase situate responsabile pentru dorința unei persoane de a fuma.

Baza pentru dezvoltarea acestui dispozitiv stabilit doctrina că urechea conține mai multe puncte, fiecare dintre care corespunde o anumită parte a corpului. Ca urmare a studiilor această relație a fost confirmată, atunci există un tratament cu acupunctura, masaj, moxibustion sau stimularea electrică a diferitelor puncte ale urechii, care este responsabil pentru un anumit organ.

Mai târziu, această metodologie a devenit principalul în medicina chineză, și de ceva timp de terapie (tehnica presopunctură), mai târziu, auriculară a fost aprobat oficial de către medici americani, după care mii de centre de reabilitare au început să folosească această tehnică.

O altă realizare bazată pe principiul auriculoterapie, magneți sunt Zerosmokе.

Cum Realquit

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Stratul superior este format din magneți placate cu aur (24 carate), care împiedică apariția reacțiilor alergice ale pielii. Magneții pune presiune pe un anumit punct al urechii, care este efecte iglorefleksoterapevta identice. Ca urmare a purta magneți începe cu activarea zone cerebrale separate care afectează persoana dependentă de tutun.

Utilizați magneți ori de câte ori este posibil, utilizarea lor nu interferează cu modul obișnuit de muncă sau de petrecere a timpului liber, nu este nevoie de a pre-medical consiliere. Contraindicații pentru tratamentul concomitent cu orice medicamente care nu sunt prevăzute.

Cum se utilizează Realquit

având proprietăți de atracție reciprocă, magneții țineți ferm pe ureche. Magnetul mai mic este plasat în partea interioară a urechii și magnet mai este nevoie pentru a face din exterior. Pentru a utiliza instrumentul Realquit nevoie de timp de zi cu zi purtarea ar trebui să fie de patru ore. Mai puțin de două ore de magneți poartă nu este recomandată, iar cel mai bun, în timpul expunerii lor, pacientul a fost în stare de repaus, dacă este posibil.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Este de așteptat ca în trei săptămâni posibile o respingere completă a țigaretelor, de asemenea, biomagnify au un efect general de vindecare asupra organismului, datorită conținutului de metale prețioase, precum și un conținut unic în interiorul magneți.

Principalele avantaje Realquit-ul

Principalele avantaje ale magneți, permițând să înceapă viața fără fumat, fac parte următoarele:

  • le aplică o persoană de orice vârstă, fără a provoca prejudicii sănătății;
  • magneții Realquit ajuta creierul uman pentru a rupe rapid obiceiul de a fuma și blunts dorința de a căuta nicotină (și, ulterior, a fost eliminat, cu totul) in situatii de stres, de cele

    mai multe ori atunci când doriți să fumeze;

  • provoca efecte secundare;
  • magneți montate pe ureche, nu provoca disconfort;
  • oameni să scape de obiceiurile proaste într-un mod care economisesc potasiul, fără a pune accentul pe corpul si sistemul nervos.

Ce se observă schimbări după aplicarea Realquit

nou mijloc eficient de fumat nu implică un refuz din tutun. În prima săptămână persoana continuă să fumeze ca de obicei, dar există o reducere treptată a numărului de țigări fumate, și nu la fel, nevoia pentru ei. 3? 4 săptămâni a pierdut complet dorinta de a fuma.

Mulți sunt deja în practică, au experimentat impactul biomagnets si a fost foarte multumit deoarece acestea ajuta cu adevărat să uite rapid și ușor despre fumat, fără a provoca stres psihologic și de stres.

Contraindicatii fonduri de la fumat

Setul terapeutic Realquit nu poate fi aplicată femeilor în poziția de sarcină și persoanele care au instalat defibrilatoare și stimulatoare cardiace sau alte dispozitive electromedicale.

Set de două biomagnets astăzi este cel mai eficient mod de a scapa de dependenta de nicotina, fara efecte secundare, cum ar fi excesul de greutate și defalcare.

Costul unui set de magneți unice amuzant, în comparație cu cât de mult bani un fumător petrece la țigări și ceea ce nicotina provoacă daune pentru sănătate. Acum, toată lumea care vrea să uite despre dependența de tutun, se poate face acest lucru.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...