Reumatin ceai - în cazul în care pentru a cumpăra mai ieftin, cum funcționează?
Sănătate și Tu

Reumatin ceai – în cazul în care pentru a cumpăra mai ieftin, cum funcționează?

Reumatin – o băutură nu dintr-o singură plantă, această colecție de plante din diferite părți ale mai multor plante aromatice, care combină proprietățile de vindecare, gustul și aroma băuturii finite, care poate și se recomandă să fie consumate ca ceai regulat, în scopul de a potoli setea sau interesante.

ta

În prezent, semnificația calităților utile ale Reumatin prea exagerate și multiplicate. În cazul în care considerați că sursele de publicitate – Reumatin -. Un fel de panaceu magic pentru toate bolile, de la diabet și terminând cu prostatita, și vindecă 94% dintre oameni încep să ia Reumatin

cu boala

Scopul acestui articol nu

este de a denigra și de a nu distrage atenția de la demnitatea și beneficiile acestei băuturi, dată nouă de către Mama Natura, și încearcă să obiectiv ia în considerare proprietățile medicinale ale Reumatin din punctul de vedere al științei .

Istoria numelui Reumatin

Există o percepție că numele „Mănăstirea“, ceaiul sa datorat faptului că primul care a luat materiile prime pentru producția sa și pregătit, a fost nimeni altul decât călugării erau inainte reticente ale mănăstirii Solovetsky.

Mănăstirea Solovki (Spaso-Preobrazhensky) – de epocă (1430) mănăstirea, situat pe Insulele Solovetsky din Marea Albă. În perioada sovietică a servit ca loc de detenție criminali politici deosebit de periculoase, care este numit popular „Solovki“. activități monastice la mănăstirea reluate abia la începutul anilor ’90 ai secolului XX.

Având în vedere distanța de la viața lumească, condițiile climatice ale mării albe și specificul vieții monahale, pustnicii mănăstirii Solovetsky a trăit în condiții dificile, care cerea atenția oamenilor pentru sănătatea lor și de a găsi un leac de boli emergente.

ierburile Reumatin este într-adevăr ilustrat în vechea manuscris – Carta monahală a mănăstirii Solovetsky, care a fost bine păzit, și a fost revelat numai odată cu apariția regimului sovietic, când multe dintre secretele existenței monahale au încetat să fi secrete.

Și, desigur, compoziția reală a Reumatin constă în acele plante care pot crește în climatul insulei din Marea Albă. Astăzi, atât de multe taxe diferite, care atribuie, de asemenea, numele mănăstirii, dar viața monahală aceste taxe nu

au nimic de-a face.

Aceasta provine din plante din mănăstire

Solovetsky

Compoziția și metoda de preparare a Reumatin

Reteta originala a Reumatin arata destul de simplu și nu conține nici un plante medicinale și fructe de pădure magice și nu este disponibilă, de exemplu -. Floarea ferigă, sau fructul unui cactus

Vei interesnoe să bea și să facă Mate ceai

Reumatin include:

  • boabe dogrose;
  • rădăcina elecampane;
  • Wort

  • planta Sf. Ioan;
  • planta de oregano;
  • clasic frunze de ceai negru.

videosReumatin înrudite pentru pohudeniya Play pentru a vedea

Dupa cum se poate vedea din lista – cumpara un set de fixare în farmacie și

magazinul din apropiere, cu toate acestea, trebuie să luăm în considerare prospețimea a elementelor componente ale colectării și colectarea de materii prime uscate nu trebuie să fie mai mult de un an. Măceș trebuie colectati in perioada de maxima lor de maturare, rădăcina elecampane după faza de înflorire, dar iarba -. Up

Pre-prepara un decoct de elecampane și trandafir sălbatic pe o căldură liniștită, timp de 20 de minute, apoi se adaugă în bulion, orice altceva și să insiste pentru încă o oră. Reteta la rata de 2 linguri de ierburi 2 lingurite la 1 litru de apă.

Proprietăți utile și compoziția Reumatin

Proprietățile utile ale produsului format din materii prime. În această secțiune, ia în considerare fiecare plantă utilizată în colecția monahală:

măceșe. Din cauza conținutului ridicat de antioxidanți, boabe posedă proprietăți antibacteriene și antibacteriene bune, care este utilizat în tratamentul bolilor infecțioase, arsuri, dermatită, ulcere trofice. măceșul contin o gama larga de vitamine – aproape toate cunoscute până în prezent, ceea ce face un mijloc de multivitamine

solid. Multe suplimente de vitamine moderne, inclusiv acid ascorbic pur obținut din măceșul.

șolduri

Rose au un puternic proprietăți antioxidante

rizomii și rădăcinile elecampane. materie primă proaspătă conține o cantitate semnificativă de inulina polizaharidă, o substanță care este utilizată în diabetul zaharat ca înlocuitor al zahărului. In sistemul digestiv uman contine enzime capabile de divizare de inulină în zaharuri simple, deci este afișată în forma sa cea mai pură.

Galanin și Alanta – substanțe cu compoziție chimică complexă, sunt incluse în uleiul esențial al rădăcinii elecampane. În industria farmaceutică le-a făcut supliment antihelmintic alantolacton și alanton supliment pentru tratamentul ulcerelor stomacului și duodenului.

va interesnoe mod corect de a pune la cale ceai din măceșul

În plus, rădăcinile elecampane au proprietăți anti-inflamatoare, acțiune diuretică coleretice, ușoară. Lower activitatea secretorie a stomacului și peristaltismul intestinului, care este utilizat în tratamentul bolii de ulcer peptic.

Rizomii de elecampane au un efect antiinflamator pronunțat

Planta sunătoare. În industria farmaceutică larg utilizat extractul de Hypericum ca un antidepresive slabe care au efect în forme mai blinde de depresie. Eficacitate similara a sunatoare dovedit științific.

wort Femei St Johns utilizate în mod eficient

în tratamentul tensiunii premenstruale.

dovedit că tratamentul cu sunătoare în plus față de bază de terapie supliment Usureaza simptomele sindromului oboselii cronice, are un efect de susținere în tratamentul dependenței de alcool și supliment.

St. Extractul Wort John este un antidepresiv

Grass oregano . Principala calitate de oregano este prezența unui număr mare de uleiuri esențiale, oferind planta un miros puternic și a cauzat numele plantelor. Ulei esențial de oregano, care are un efect calmant, este utilizat pe scară largă în aromoterapie ca un sedativ usor. Având o anumită cantitate de taninuri, extractul de iarbă este utilizat ca expectorant și antiseptic.

Oregano este un sedativ

ușoară

frunze de ceai negru. Despre proprietățile ceaiului negru cunoscute foarte mult. Principalele dintre acestea fiind: un tonic general si efect stimulator asupra sistemului nervos central, în detrimentul unei cantități semnificative de cafeină, în frunze de ceai

.

La plante, membrii Reumatin, conține un imens complex de substanțe utile: vitamine, antioxidanti, stimulatori activitate nervos, agenți anti-inflamatori. Desigur, o astfel de interval, dar nu poate afecta in mod pozitiv asupra tonusului general al corpului pacientului. Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare faptul că multe boli, vindecare completa pentru care, este creditat cu Reumatin inerente la schimbări ireversibile organice. Astfel de boli, în esență, sunt incurabile până în prezent. Utilizarea Reumatin cu astfel de patologii pot avea doar o terapie uneori simptomatică de susținere.

Pentru o boală incurabilă a listei „manastire“ includ diabetul zaharat, diverse tipuri de prostatită, hepatoză, și chiar ulcer peptic, care in 99% din cazuri, devine cronică și escaladează cu regularitate. o intervenție chirurgicală radicală chiar pe stomacul nu garantează împotriva recurență.

In plante, care fac parte din acest ceai conține o gamă foarte mare de nutrienți

Inutil să mai spunem despre Reumatin ca un panaceu pentru toate relele sau nu, să judece toată lumea numai pe baza unor fapte obiective, logica, gândire personală și, cel mai important, propria lor experiență.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...