Sănătate și Tu

Smoke out – opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

dependenta de fumat, care, în multe cazuri, duce la

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

invaliditate și deces al pacientului. Conform unui studiu statistic SUA, Fumatul reduce durata de viață a unei persoane, în medie, timp de 13 ani. Nu este surprinzător faptul că mulți încearcă să renunțe pentru a salva de sănătate. Dar face foarte dificilă. Motivul este dependența de nicotină. Dar ușor de evitat dacă considerați că vânzătorii de spray de „Fum Out“. Ei susțin că renunțarea la fumat este posibil, în cazul în care în termen de 14 zile pentru a trata gura nicotina medicale.

Spray fumat fum

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

„fum“, promite să te scape de obiceiurile proaste de 2 săptămâni. În plus, are o serie de efecte pozitive asupra sănătății. Se afirmă că nu mai târziu de 14 zile vei primi:

 • respirație proaspătă;
 • zâmbet alb
 • păr frumos și bine îngrijit;
 • sentiment plin de miros.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Nu va mai trebui să miros urât de fum de țigară. Du-te departe de tuse, si te vei simti mult mai bine. Mai mult decât atât, vei renunțe la fumat fără a:

 • voință și nicotină retragere;
 • creștere în greutate și creșterea apetitului;
 • disconfort și modificări ale dispoziției mentale.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Instrucțiuni de utilizare „fum

Spray fumat „fum“, trebuie să pulveriza în gură de zi cu zi. Numărul de utilizări nu este limitat. Ar trebui să se aplice ori de câte ori simțiți nevoia de nicotină. Cursul de tratament este de obicei de 2 săptămâni. Apoi, spray de „fum“ nu mai ai nevoie. Ai renunța la țigări pentru totdeauna.

Composition “fum

“fum”, potrivit site-ului oficial, include:

 • nicotina medicale pentru a evita simptomele de sevraj și de a suprima pofta de fumat;
 • Gotu Kola – pentru îmbunătățirea memoriei;
 • St. Wort John – pentru funcționarea normală a sistemului nervos;
 • mentă, eucalipt, Melissa, mentol, pentru respirație proaspătă.

În mod evident, în funcție de vânzători „fum“ efectul principal este furnizat de așa-numita nicotina medicale. El elimină pofta de țigări. Alte substanțe să îndeplinească numai o funcție de susținere.

Opinia medicului afuma

„fum“ nu va ajuta să renunțe la fumat. În compoziția sa există un nicotină medicale. Această substanță nu există în natură. Există doar o singură nicotina, care conținute în fumul de țigară.

Probabil vânzătorii „fum“ numit acest termen nicotina, care conține de obicei medicamente. Acesta este același compus chimic care se găsește în fumul de țigară. Singura diferență este în acest scop. Nicotină sub formă de patch-uri sau alte forme de dozare utilizate cu scopul de a elimina dependența de nicotină și nicotină din fumul de țigară este proiectat exclusiv pentru a satisface nevoile umane în fumat.

Să vedem cum să opereze aceste produse care contin nicotina sau alte stimulente receptorului nicotinic. prostul obicei de a persoanei este format din două componente: fizice și psihologice. Efectele fizice ale nicotinei asupra metabolismului. Psihologic – obiceiul de

a trage o țigară atunci când sunt expuse la anumiți factori. Fiecare ei proprii. Declanșatoare de obicei câteva zeci și, uneori, de mai multe sute. Acestea pot fi:

 • utilizarea produsului alimentar;
 • consumul de alcool;
 • conducere final;
 • merge la toaletă;
 • suna soția sa la telefon, etc.

renunțarea la fumat, o persoană trebuie să depășească ambii factori – atât psihologice și fizice – în același timp. Este mai greu decât să le depășească în mod individual. Prin urmare, este posibil să se facă astfel încât:. Pentru a elimina prima componentă de dependența psihologică și apoi fizică

Componenta fizică rămâne, și psihologică la stânga, unelte pe baza de nicotina. Luându-le o persoană care nu fumează și dezvăța de obiceiul de a ține o țigară în gură. Cu toate acestea, el nu suferă de renunțarea la nicotină. Dupa ce pacientul scapa de obiceiul de a face mecanice de strângere în anumite circumstanțe, puteți începe pentru a scăpa de dependența de nivel fiziologic. Medicamente nicotină anula. Acest lucru se poate face brusc sau cu o reducere treptată a dozei.

Astfel, dacă „fum“ conține nicotină, așa cum este indicat de către vânzători, acest instrument este unul dintre medicamente pentru refuzul persoanei de la fumat. Asta înseamnă că este eficient? Probabil ca nu. Un site care vinde „fum“, nu inspiră încredere. Se poate foarte bine că nu există nicotină în compoziția spray nr.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

alarmarea următoarea declarație pe site-ul oficial:

1. „Fum Out“ este singurul instrument care vă va ajuta să renunțe la fumat.

De fapt, dacă „fum“ conține nicotină, are zeci de omologii. Apropo, eficacitatea lor de multe ori lasă mult de dorit.

2. “Fum Out” elimină dependența de 14 zile.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Nu e adevărat. Cele mai multe dintre analogii utilizate în decurs de 4 săptămâni. Uneori, ele sunt folosite mai mult timp. De ce ar fi „fum“, eliberat de dependența de nicotină atât de repede, în cazul în care nu diferă de ele?

3. “Fum Out” nu are efecte secundare.

Este imposibil. În cazul în care produsul nu conține nicotină, sau alte stimulente de receptori colinergici nicotinici, ar trebui să fie contraindicații și efecte secundare. În instrucțiunile pentru astfel de medicamente puteți găsi un imens liste de efecte secundare. Și, deși foarte rar, 100% astfel de fonduri sigure nu poate fi numit. Deoarece receptorii nicotinici sunt prezente în multe zone ale corpului uman, astfel încât nicotină sau înlocuitorii săi afectează practic toate organele și sistemele.

Toate mărturisește de mai sus la faptul că vânzătorii „fum“ furnizează date false cu privire la proprietățile, compoziția și eficacitatea clinică a acestui produs. Cel mai probabil, veți primi un spray revigorant regulat pentru gura. Cele mai eficiente componente în ea sunt menta si eucalipt. Ei miros frumos, dar greu va ajuta să renunțe la fumat.

Preț fum

„fum“ costuri …. Nu-i nimic dacă veți compara cu banii pe care le cheltui lunar pe țigări. Ati cumparat este de natură să ofere mai multe sticle de pulverizare, astfel încât să puteți completa un ciclu complet de tratament.

În cazul în care pentru a cumpăra?

Fumatul Spray “fum” se vinde pe site-ul oficial: fum-out-pulverizare. Puteți să-l cumpere, comandați livrarea la cel mai apropiat de casa birou de poștă. Pentru aceasta trebuie să introduceți informațiile dvs. în formularul de comandă, fără a uita să specificați țara de reședință. Dupa ce va primi un apel înapoi la telefon, trebuie să confirmați comanda verbal. Coletul va fi creat în ziua următoare. După câteva zile, puteți merge la oficiul poștal și ridica sprayului.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...